Detail aktuality

Den s Českým rozhlasem Liberec

Přijďte se podívat, jak se dělá rádio

Sobota 14. května bude rozhlasová. A to i pro všech 14 regionálních stanic Českého rozhlasu, který příští rok oslaví rovnou stovku. Předoslavu chystá i Český rozhlas Liberec v Modré ulici 1048, který otevře své brány všem posluchačům i náhodným návštěvníkům. Po dvou covidových letech plných omezení a uzavírek zde totiž proběhne den otevřených dveří.

V 10 hodin začínají komentované prohlídky včetně hlavního studia, kde si v Písničkách na přání můžete nechat zahrát oblíbenou skladbu. V nahrávacím studiu si sami vyzkoušíte, jak se vysílá. Program bude pokračovat do 16 hodin i ve venkovních prostorách, kde zazpívá Marcel Zmožek. A jako na každé správné oslavě nebude chybět pohoštění. Lidé si budou moci dát zdarma buřta na grilu, pivo nebo nealko.

„Těšíme se hlavně na to, že si opět promluvíme s našimi posluchači, které jsme dva roky neviděli. Jejich zpětná vazba k vysílání je totiž neocenitelná. Nejvíce mě zajímá, jak budou reagovat na programové úpravy, které jsme nedávno udělali“, říká ředitel Českého rozhlasu Liberec Milan Knotek.

Více na www.liberec.rozhlas.cz